Flosshatt.no

Har du noe du vil ha sagt? Send meg epost, eller skriv i gjesteboka

Flosshattbrukere

Ekte personer | Fiktive personer

Personer fra bøker, filmer, tegneserier, spill mm

Hershel Layton
aka Professor Layton
(Nevnt i flosshattbloggen)
professoren, slik han opptrer i spillene
Layton lever og ånder for sin rolle som en ekte gentleman. Dette er et prakteksemplar av en godlynnet mann med både manerer og intelligens. Og hans begrunnelse til å benytte seg av flosshatten, annet enn for å holde sitt logiske hode kaldt? Det er selvsagt: "A gentleman can't very well walk around with a bare head now, can he?"Lungfishopolian (Psychonauts, Tim Schafer m.fl.)
(
Tegna av: Scott Campbell)

Selv i en mental verden, som eksempelvis inne i hodet til et stort monster av en psykomutert lungefisk, finnes små korn av stil. Betryggende.$crooge McDuck (Carl Barks)

Det er vel å godt som selvsagt at verdens rikeste and/mann (andemann? la oss bruke andebygder for rase- og kjønnsnøytralitet) forhøyer sin fysiske status med en proper hatt. Det er heller ikke helt ukjent at han liker å gjemme en liten formue på hodet for å unngå å måtte gi til griske innsamlere ute etter cash.Stumfortellenren (Something Fishy, Cath G., Marie D. S., Miss Flosshatt)
(Nevnt i flosshattbloggen)

I denne skikkelsens situasjon sier et blankt ark mye mer enn tusen ord.Mr Willy Wonka (Charlie and the Chocolate Factory, Roal Dahl)
The Mad Hatter (Alice in Wonderland, Lewis Carroll)
I Tim Burtons filmversjon er the Hatter et fargesprakende individ - likandes særlig fordi han vet å gjøre god nytte av flosshatten sin i diverse situasjoner.


Mummipappa (Mummitrollet, Tove Jansson)
Trollmannen (Mummitrollet, Tove Jansson)

Han er kanskje en trollmann, men på ingen måte en illusjonist som liker å "imponere" ved å helle egg og duer i hatten. Trollmannens hatt en derimot en farlig og magisk gjenstand. Og hvem vet hva som ville skjedd om man prøvde seg på den slags triks med denne. Nei, denne flosshatten har én bruker.Dedalus Diggle (Harry Potter, J. K. Rowling)

(bilde fra http://harrypotter.wikia.com)
En artig, men modig, liten skrue som dukker opp nå og da.
(Se Harry Potter wikia for mer utbrodert bekrivelse)

The Cat in the Hat (Dr. Seuss)

Annet/andre:
Lloyd Christmas og Harry Dunne i Dumb and Dumber (oransj og blå..)
Påskekyllinger
Snømenn (fysj)til gjestebok


© 2011
flosshatt.no eies og styres av Miss Flosshatt