Et SPARK bak
Her vil, med tid og stunder og forhåpentligvis ukentlig oppdatering; alt jeg (eller andre normale mennesker) mener fortjener et spark bak presenteres. Forslag er velkomne.
Forklaring:
Linker
Oh yes. There will be blood
Til Minne
Norefjell
Ytterbium
Azorisk side
Et spark bak
Surprise...!
Hjem
Copyright Page of NZ by NZ06
Dette må være det hardeste og mest grusomme sparket noensinne. Føler du deg delaktig i følgende språkvoldtekt, har du rett til å skamme deg hardt og lenge 59 dager til ende. Dietten er som følger: Du får kun lov til å spise følgende bokstavkjeks i de neste 2 månedene, antall per dag: A (1), D (3), E (5), G (1), I (1), J (1), L (3), M (1), O (2), R (4), V (1), Å (1).
Du får selv sette dem sammen før du spiser dem.

Jeg har startet et prosjekt, kalt grusomme orddelinger - eller ord delinger, om du vil. Personlig er jeg for å sette sammen flest mulig ord for å få en god flyt og en egenart i språket (eks. det engelske språket deler ord gladelig, og de har ikke ”lov” til å smekke dem sammen i samme grad som vi har), og for å hindre upassende mellomrom og pauser i setninger som ikke skulle vært der. Ord som hører sammen og som har en felles betydning – om enn sammensatt – skal henge sammen for å ikke bety to ting, om det så må være med ..bindestrek (det er nesten et skjellsord). Jeg har her samlet noen av de verste orddelingene jeg har snublet over i det siste, og jeg er overvillig til å henrette den neste som finner på å si seil båt til meg. HAT!
STYGGE ORDDELINGER 1
Vann hull
Kunde fokus
Dokument flyt
Drifts fordeler
Historie kladdeboka
Fast kurs (som i ”Norge opererte med…før vi gikk over til flytende valutakurser…”)
Konkurranse hest
Fotball sang
Kandidat nummer (som i ”ditt … er”)
Noen sinne
Service samfunn
Ber egna
Sak søkt
Tekst mengde
Reklame invasjonen
Ny velges (som i ”presidenten skulle…”)
Regn dager
Smør tjukk
Riksmanns palass
Svømme ferdighetene
Unødig heter
Person ar
Gjennom kjøring
Innholds modul
Danse crew
Strøm boks
Ekstra materiale
Til rådet (som i ”å tilråde”)
Norges turné
Sommer dyne
Narre kamera
Bachelor grad
Euro kurs
Studie kompetanse
Lokke anden
Fysikk laboratorium
Ferie penger
Avkjørings feltet
Fire dobbelte
Familie forøkelse
Kjempe gøy
Kjempe fint
Trondheims toget
Dressur sal
Båt kalesjer
Heldig gris
Løsning på bokstavkjeksgåten tidligere på siden, for de sultne/uinnvidde:
J E G L O V E R Å AL D R I D E L E O R D M E R
NYE STYGGE ORDDELINGER 2
...bare in aldrisåliten oppdatering med noen flere jeg fant rett etter å ha lagt ut forrige artikkel (som kan sees under). Jeg har fremdeles samlet mange flere, men de er fortrengt langt ned i underbevisstheten et sted for å skåne omgivelsene.
Nytte last
Foto galleri
Guvernør datteren
Pulje oppvarming
Kjøre prosess
Dags tur
Svette håndklær (som i ”jeg skal kjøpe noen …”)
Svenske tur
Omregistrerings avgift
Fredrikstads seiler (som i ”en ivrig…”)
Irriter ende
Gjennom snitts bruker
Sosial politikk
Natur katastrofe
Over før (som penger i bank)
Super sulten
Pollen allergi
Lyd anlegg
Høy trykk
Flom katastrofer
Ananas biter
Råvare produksjon
Råvare leverandør
Mynt innkast
Soya olje
BESTE STYGGE ORDDELINGER S? LANGT:
" Ananas biter i egen juice"

Grrrrratulerer!

Takk til Kirsti Gundersen Mobråten for forslaget (observert tilfelle! Ikke oppfunnet).

Og på en soliiiid 2. plass:

"Bananer mellom Amerika"

Observert på Meny på Holmensenteret, Akershus. Takk til en eller annen godfjott som skrev dette så feil som det kunne skrives!
Denne uken går sparket til
Det finnes bare én stjerne på datahimmelen: Microsoft Windows. De andre har slukket for lenge siden. Dette grelle, grenseløst og heftig irriterende, innfule, ryggbrekkende grautsyreforpestede programmet av et besudlet operativsystem som elsker å elske seg selv og sine marksnodde undersotter av noen fotsåleslikkende leverandører – dvs. spillprodusenter, programvareskapere og andre konglesvelgende officesupportere (*spytt*).  Dette er systemet som er så fullt av svarte hull og bedritent lumpne feller (ja, jeg er sikker på at det er feller! Lagt ut med vilje og ikke med pultost) at det er direkte mystisk at ingen har hengt en viss skaper av bestialiteten oppetter tarmene i en av sine egne systemkollisjoner. Jeg mistenker at enhver – alvorlig – kritiker (og da snakker vi IKKE Linux, som med sine gratisprogrammer, eks. Open Office, skal erobre markedet – no offence, det er helt sikkert godt ment, modig gjort, osv. men det suger murstein <-- og det skal visstnok være vanskelig) av dette systemet blir lydløst og sporløst plassert i papirkurven for deretter å slettes uten så mye som et avslørende ”ding”, og senere glemt av verdens befolkning som et gammelt virus ingen øsnker å huske. Faren ved å skrive et slikt spark er selvfølgelig nettopp å bli oppdaget – for eksempel tror jeg den officekatta til høyre for arket her har en klo med i spillet, noe jeg blir mer og mer sikker på da den har viftet kraftig med halen det siste kvarteret og øynene har blitt noen nyanser rødere (..og nå prøver den å lure meg ved å slikke potene nonchalant, etterfulgt av å daske uskyldig etter en sommerfugl som passerte). Antakelig fungerer den som spion; når du tror den går og legger seg som den så ofte gjør akkompagnert av et mekanisk murr, sender den kodede meldinger til Microsoft om hva nettopp du foretar deg foran PCen i dag. Hvem vet, om en ukes tid er kanskje jeg ”kastet” også, for evig fortapt lik et virus i bur.
Jeg kjenner det komme.

Det kan evt. være pinnekjøttangsten.

Uansett: Noen må redde menneskeheten.
<-- And this is what happens to you arguing with me on the topic "separating words" (you're on the left side).
1