Flosshatt.no

Har du noe du vil ha sagt? Send meg epost, eller skriv i gjesteboka

Flosshattbrukere


Ekte personer | Fiktive personer

Personer en kan/kunne ha møtt på gata*


Lord Ribblesdale (1854-1925)


Han het egentlig Thomas Lister, og var den fjerde baronen av Ribblesdale. Og, det var denne mannen som startet en tidlig trend av flosshattbruk, i tillegg til å sette standard for hvordan en bruker flosshatt korrekt (10º på snei).Fred Astaire

Hadde det ikke vært for denne mannen og hans Hollywood-musikaler på 1930-tallet hadde kanskje flosshatten gått til historiebøkene.
Gå og se Top Hat!Henrik (Johan) Ibsen (1828-1906)


Grunn: Han var kort. Og et geni.
Smart var det jo også å benytte flosshatt heller enn å ty til drastiske midler, som afro. De fleste, ikke bare norske, kjenner til Ibsen og hans kulturliteratur, som Peer Gynt, Et dukkehjem, Vildanden osv.. Og 2006 var jo Ibsen-år.Alexander Kielland (1849-1906)

Altså er det bevist at minst to av Norges fire store brukte flosshatt.


J. P. Morgan

Amerikansk finansmann som likte å bruke flosshatt såpass mye at han var heller motvillig med å ta den av seg når han skulle ut og kjøre, selv om hatten trykket ubehagelig mot biltaket, hvilket er en heller uideell situasjon. Men, i stedet for å ta hatten av seg i nederlag, sørget herr Morgan for å skaffe seg skyss i limousiner med ekstra høyt tak. En mann med hode for sin hatt.
John Plimmer

Levde 1812-1905, og er i dag kjent som "Father of Wellington". Alle bygrunnleggere burde ha flosshatt!Hank von Helvete (Turobneger)
Slash (Guns 'N' Roses)

tipset av 'Lilly'

Andre personer som bruker flosshatt:
Konger
Deriblandt Kong Haakon VII
Sjekk også Wikipedias liste over brukere
*Hva med Miss Flosshatt?
Jo, jeg ynes egentlig at burde ha stått på brukere-listen. Jeg har jo hatt.
Beklageligvis: med "har hatt" mener jeg, "har hatt hatt." For mens jeg var ute på søken etteren Bachelor of Arts var det noen som var frekke nok å ta flosshatten min. Eller låne den uten tanke på å noen sinne levere den. Alt jeg kan håpe på er at den ikke brukes som matboks, eller duereir, eller blomsterpotte... Med andre ord trenger jeg sårt en ny. (I mellomtiden kan både jeg og mitt en gang så kjære hodeplagg beskues under den andre bruker-listen, i rollen som Stumfortelleren.)til gjestebok


© 2011
flosshatt.no eies og styres av Miss Flosshatt